Hoofdjury SAN New Kids on the Block compleet

20-02-2020 (13:15) - Bureaus

De SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland kondigt een sterke delegatie vakgenoten aan die plaatsnemen in de Hoofdjury SAN NKOTB 2019, voluit SAN New Kids on the Block. Onder leiding van de juryvoorzitter Guda van Noort, Directeur SWOCC en Professor bij de UVA, zijn de Hoofdjuryleden:
 
Winnaar voorgaand jaar: Ronen Wolf, 5PM
 
Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE

Twee deskundigen vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Martin Voigt, EMERCE

Twee SAN bestuursleden: Ron Schneider, Eneco en Jasper van der Bijl, Zelfstroom

Twee deskundigen vanuit bureaus: Jeroen van Eck, Joe Public Take-Away Advertising en Sjoerd van Gelderen, Emakina.
 

Considerationlist, Longlist, Shortlist

De Considerationlist is eind januari samengesteld door B&BA, FONK en SAN waarna in februari de lezers van FONK en Fonkonline hierop hun stem kunnen uitbrengen waaruit de Longlist wordt gedistilleerd. De Hoofdjury buigt zich in maart over deze Longlist van max. 15 bureaus plus de dan door hen aangeleverde White Papers met informatie en brengt deze op basis hiervan terug naar een Shortlist van 6 bureaus.
 

Finalist

De 6 bureaus van de Shortlist presenteren zich op woensdag 6 mei 2020 voor de Hoofd- en de Vakjury bij Brand & Business Architects | B&BA te Vreeland. Gedurende deze middag wordt bekend gemaakt welke drie bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Uitreiking SAN Accenten 2019 op donderdag 28 mei 2020.
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch