Intracto & Prophets slaan handen ineen

14-06-2019 (10:50) - Bureaus

Sinds begin dit jaar bouwt Intracto Group in sneltempo een digitale full-service groep uit, met acquisities op gebied van technologie, marketing, content, creatie en strategie. Vandaag kondigen Intracto Group en Prophets aan samen verder te gaan.
 
TeBjörn Joos van Prophets: "De laatste jaren werden we geregeld benaderd door internationale spelers die in België voet aan de grond wilden krijgen. En toch hebben we ervoor gekozen mee te bouwen aan dit vernieuwend verhaal. Omdat we ervan overtuigd zijn dat de markt klaar is voor een écht full-service communicatiebureau waarbij technologie, strategie, marketing en creatie hand in hand gaan.'
 
Pieter Janssens, oprichter van Intracto: "Met de komst van het gekende en gelauwerde Prophets komt er extra slagkracht bij op het vlak van strategische en creatieve communicatie. In combinatie met wat Intracto vandaag al te bieden heeft op vlak van marketing en communicatie, zorgt deze overname voor een compleet verhaal waarbij de klant en de klanten van onze klanten altijd centraal staan."
420 teamleden
 
Het actieterrein van Intracto stopt overigens niet aan de Belgische landsgrenzen. Met de aanwezigheid van Intracto in Nederland en geplande acquisities wordt volop aan de weg getimmerd. Met de eigen Intracto-activiteiten in Herentals en 's Hertogenbosch, aangevuld met Adagio uit Gent, Snackbytes in Antwerpen, Luon & Raak in Mechelen en ezCompany in Tilburg, Breda, Utrecht en Gorinchem ontstaat er een complete groep van 420 teamleden.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch