Longlist SAN New Kids on the Block 2018 compleet!

26-02-2019 (10:30) - Bureaus

De polls die de afgelopen drie weken op fonkonline plaatsvonden, hebben ook dit jaar geresulteerd in een spannende competitie. De drie poll-winnaars hebben zich al gepresenteerd in whatsapp interviews op fonkonline, maar nu is de complete lijst van 15 bureaus bekend. Dit zijn ze in alfabetische volgorde:
 
5PM
Activation Heroes
B.R.A.I.N. Creatives 
BEAKER
BZTRS Agency
HERC the agency 
Monty the Gamification company
Motorrr
NEEW
New Rivets
Pünktlich  
System 1 Agency 
TDE
The Humblebrag 
Wavyr
 

In FONK Magazine 255 presenteren de kandidaten zich uitgebreider aan de lezers van FONK èn aan de SAN juryleden. 
 

op weg naar de Shortlist

De 15 bureaus van de Longlist worden door de Hoofdjury beoordeeld aan de hand van de in te sturen White Papers, de publiciteit in FONK en hun websites. De Hoofdjury SAN NKOTB komt op 26 maart bijeen bij B&BA in Vreeland om de 15 bureaus tegen het licht te houden en te bespreken. Hierna volgt een stemming waaruit de Shortlist van 6 bureaus wordt samengesteld.
 

presentaties & Finalisten

Op 7 mei geven de 6 kandidaten een presentatie voor de Hoofdjury en de Vakjury. Beide jury’s leggen hun oordeel vast in een persoonlijk juryformulier. De weging is 50% Hoofdjury en 50% Vakjury. De 3 finalisten worden op 7 mei ter plekke bekend gemaakt, echter op 23 mei 2019 wordt - tijdens de uitreiking van de SAN Accenten in Studio 21 in Hilversum - pas bekend welk bureau met het SAN New Kids on the Block Accent 2018 aan de haal gaat.
 

foto: Mike Hendrixen, mede-oprichter van het vorig jaar winnende New Kids on the Block bureau Vertigo 6

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch