Make Some NOISE Group neemt GANDA over

08-01-2018 (14:56) - Bureaus

Digitaal bureau GANDA heeft zich aangesloten bij de Make Some NOISE Group . De aansluiting betekent ook een fysieke verhuizing van de GANDA-medewerkers naar het Make Some NOISE Group kantoor aan het Haarlemmerplein.


Dennis Gandasoebrata (Partner GANDA): “Wij kijken erg uit naar de samenwerking met de verschillende disciplines en ook de operationele slagkracht van de Make Some NOISE Group. Dit biedt ons de mogelijkheid onze klanten nog meer geïntegreerd en breder te servicen.”

complementair

Marcel Wortel (Creatief Directeur Make Some NOISE Group): “In de afgelopen jaren hebben we een aantal specialistische bedrijven om reclamebureau NOISE heen gebouwd om zo onze opdrachtgevers in de breedte te kunnen adviseren. Zo zijn we in 2010 met NoProtocol gestart, en hebben we in 2016 sport- en entertainmentbedrijf CROWD opgericht. GANDA is de volgende toevoeging. De digitale capaciteiten van GANDA zorgen voor een versteviging van onze dienstverlening en daarnaast zijn de GANDA-klanten - waaronder Microsoft en Nestlé – complementair aan onze opdrachtgevers.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch