NewsLab doet PR voor Goudwisselkantoor en The British School of Amsterdam

NewsLab doet PR voor Goudwisselkantoor en The British School of Amsterdam

06-05-2021 (15:24) - Bureaus

NewsLab is het nieuwe PR- en contentbureau voor zowel familiebedrijf Goudwisselkantoor als The British School of Amsterdam. NewsLab gaat in samenwerking met Goudwisselkantoor aan een doorlopende PR-strategie gericht op het opbouwen van thought leadership. NewsLab helpt The British School of Amsterdam met haar PR-activiteiten rondom de verhuizing naar een nieuw schoolgebouw en gaat PR- en contentadvies geven.

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf uit Klaaswaal met honderd fysieke locaties verspreid over Nederland en België. Het richt zich op het in- en verkopen, veilen, verpanden en beveiligde opslag van edelmetalen, sieraden, verzamelobjecten, kunst en antiek.
 

Amsterdam als internationale zakenstand

Talitha Dirkzwager, Managing Director bij NewsLab zegt over de verhuizing van The British School of Amsterdam: "De nieuwe school past perfect bij het groeiende belang van Amsterdam als internationale zakenstad, zeker post-brexit. De opening was de 'aftrap' van onze samenwerking. Vanaf nu gaan we gedurende het jaar op meerdere momenten aandacht vragen voor deze bijzondere school en de voordelen van het Britse onderwijssysteem."

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch