One Shoe nieuwe digitale partner van onderwijsorganisatie Nuffic

12-06-2019 (13:46) - Bureaus

Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering van het Nederlandse onderwijs, heeft creative and digital agency One Shoe gekozen als de nieuwe digitale partner voor de komende jaren. Het Utrechtse bureau zal Nuffic gaan helpen bij het inrichten van de klantreis van internationale studenten. 
 
Jaarlijks studeren er 122.000 internationale studenten in Nederland. Internationalisering van het onderwijs en het aantrekken van internationale studenten is een manier om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Met de kennis, ervaring en netwerken die internationale studenten meebrengen uit eigen land, versterken zij de kwaliteit van het onderwijs in Nederland en kunnen álle studenten profiteren van een diverse international classroom. Eenmaal op de Nederlandse arbeidsmarkt versterken ze onze (kennis)economie. Maar ook als ze weer terug gaan blijven het belangrijke ambassadeurs voor Nederland. 
 
Studenten, alumni en onderwijsorganisaties vinden hun informatie over het studieaanbod, voorbereiding op hun verblijf in Nederland en mogelijkheden voor na hun studie nu op een verscheidenheid aan websites en applicaties. One Shoe en Nuffic slaan de handen ineen om de online klantreis van internationale studenten van studiezoeker tot alumnus beter in te richten, systemen beter op elkaar aan te laten sluiten en waar mogelijk te integreren.
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch