Staud Studios fuseert met MediaMonks

20-01-2021 (12:34) - Bureaus

S4Capital plc (SFOR.L), het technologie-gedreven, new age/new era digitale reclame en marketing services bedrijf, kondigt de fusie aan van STAUD STUDIOS, een high-end creatief productie bureau, gespecialiseerd in de automotive industrie, met MediaMonks, de content practice van S4Capital. Met de fusie versterkt MediaMonks haar automotive vaardigheden evenals het talent en de aanwezigheid in Duitsland, de twee na grootste reclamemarkt in Europa.
 
STAUD STUDIOS is opgericht in 1983 door iconische auto fotograaf René Staud, en wordt nu geleid door zijn zoons Pascal en Patrick Staud. De afgelopen 35 jaar werkte Staud Studios bijna voor elk automerk ter wereld, en heeft het zich ontwikkelt tot een full-service marketing oplossing, gespecialiseerd in het maken van connected experiences in de customer journey. De 75 automotive specialisten in Stuttgart helpen internationale mobiliteitsmerken met hun uitgebreide kennis van de markt en hun unieke vaardigheden op het gebied van digitale productie en technologie, zoals virtuele oplossingen gedreven door Unreal technologie.
 
Sir Martin Sorrell, S4Capital Executive Chairman Sir Martin Sorrell: “Het is fantastisch om Pascal en zijn collega’s te verwelkomen bij MediaMonks en S4Capital. We kijken er naar uit om een sterk front van Content, Data en Digitale Media op te bouwen in Duitsland, waarin we Staud’s automotive expertise inzetten op wereldwijd niveau, terwijl we onze basis in Europa uitbreiden.”
 
Victor Knaap, CEO van MediaMonks vult aan: “STAUD Studios zal een belangrijke rol spelen in de marcom engine oplossing voor BMW en MINI. Hun expertise in automotive zie je nergens anders - vanaf nu zullen Pascal en zijn team in Stuttgart het wereldwijde epicentrum van expertise zijn voor mobiliteit binnen MediaMonks.”
 

Gepersonaliseerde interacties

Pascal Staud, CEO van STAUD STUDIOS, voegt toe: “We zien ongelofelijk veel vraag voor verandering in de automotive markt, met specifieke vraag naar direct-to-consumer modellen, gepersonaliseerde interacties, en schaalbare digitale en 3D ervaringen. Als de ‘Global Mobility Hub’ van MediaMonks zullen we relevante vaardigheden toevoegen aan onze bestaande services, om zo onze klanten nog beter te helpen in hun tranformatie activiteiten.”
 
Patrick Staud, Chief Creative Technologist van STAUD STUDIOS, zegt: “De mogelijkheid om onze productie te koppelen aan MediaMonks, maakt dat onze services nu echt wereldwijd beschikbaar en schaalbaar zijn. Dit is essentieel om onze klanten te helpen met hun toekomstige behoeften.  
 
 

Staud Studios x MediaMonks from MediaMonks on Vimeo.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch