Streamingplatform Sooner kiest voor Day One voor Benelux PR

Streamingplatform Sooner kiest voor Day One voor Benelux PR

14-09-2021 (13:57) - Bureaus

Sinds deze maand gaat Day One aan de slag als perscontact voor de activiteiten en nieuwigheden van lokale streamingdienst Sooner in de Benelux regio. Sooner is relatief nieuw op de streamingmarkt en biedt onafhankelijke cinema aan. Sooner biedt iedereen de kans om een eindeloos cinema-aanbod te ontdekken, van de laatste nieuwe bioscoopreleases tot tientallen filmcollecties.
 
Met Sooner ontdek je films die in de prijzen vallen op internationale filmfestivals, grote klassiekers, genrefilms, documentaires uit de hele wereld en animatiefilms voor het hele gezin. Sooner is een Europees label dat ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bestaat. Het label werkt samen met meer dan 650 Europese producenten en distributeurs en is partner van meer dan 40 Filmfestivals, bioscoopexploitanten en culturele organisaties in Benelux regio; dit in het kader van het programma 'Sooner Extended'.
 

Day One

Day One beheert en versterkt voor vele klanten uit de entertainment- en lifestylesector de dagdagelijkse marketing- en PR-activiteiten, waaronder Warner Bros. Home Entertainment, Kinepolis Film Distribution, Universal Home Ent., The Searchers, Filmfestival Oostende, Belga Films, Cartoon Network, Bandai Namco, Bethesda Softworks, Nvidia, MGA Entertainment,...Dat gebeurt vanuit 2 kantoren, één in Roeselare (België) en één in Hoofddorp (Nederland).

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch