TRIMM opnieuw in top 3 beste digital agencies van Nederland

TRIMM opnieuw in top 3 beste digital agencies van Nederland

07-04-2020 (09:42) - Bureaus

TRIMM staat ook dit jaar weer in de top 3 van de beste digitale bureaus van Nederland. Het is de vierde keer op rij, in 2017 werd het bureau voor het eerst genoemd in de onafhankelijk samengestelde lijst van de Emerce 100.
 
TRIMM heeft 5 sterren gekregen en staat daarmee op de tweede plek in de categorie ‘digital agency fullservice groot’. ‘Als agency proberen we altijd het maximale uit digitalisering te halen. We creëren daarmee impact en groei voor onze klanten door hun business te veranderen met verrassende digitale marketing en innoverende oplossingen’, laat Rogier Florijn, directeur van TRIMM weten. ‘We zijn trots en dankbaar dat we door onze klanten voor de 4e keer op rij tot de absolute top van Nederland worden gerekend!’

 

Emerce brengt ieder jaar de Emerce 100 uit. Daarvoor onderzoekt het platform in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, het imago van bureaus in Nederland. Beslissers werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche van het afgelopen jaar. De bureaus hebben geen invloed op de uitkomst van de noteringen.

 

Bekijk hier de hele lijst.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch