Vier nieuwe partners voor Worldcom Public Relations Group

04-12-2018 (10:09) - Bureaus

De Worldcom Public Relations Group heeft haar netwerk van onafhankelijke PR-bureaus uitgebreid met vier partners. Uit de Dominicaanse Republiek is AF Comunicación toegetreden, uit Griekenland jnl+, uit de Verenigde Staten KGBTexas Communications en uit Portugal Tábua Digital. Daarmee komt het aantal Worldcom-partners op 85.


De nieuwe bureau zijn na een streng selectieproces toegetreden. 'Vertrouwen, kennisuitwisseling en transparante samenwerking zijn onze kernwaarden. We nemen dan ook de tijd om nieuwe bureaus te leren kennen en om hen grondig te informeren over de dynamiek in ons netwerk', stelt Roger Hurni, Global Chair van Worldcom. 


Worldcom EMEA-bestuurder Serge Beckers van het Nederlandse Worldcom-bureau Wisse Kommunikatie is blij met de vier nieuwe partners. 'De wereldwijde expertise die Worldcom biedt, leunt zwaar op de kennis van de lokale partners. Dus geen ‘PR-template’ dat wereldwijd uitgerold wordt, maar echte aandacht voor de culturele en communicatieve eigenheden van de landen waarin de campagne wordt uitgevoerd. En daar zullen onze vier nieuwe partners ongetwijfeld veel aan kunnen bijdragen.'


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch