XXS wint NS Retail pitch

XXS wint NS Retail pitch

08-07-2021 (10:42) - Bureaus

NS Retail heeft XXS Amsterdam – A Candid Company, gekozen als bureau voor alle communicatie activiteiten voor haar retailformules Kiosk, Julia’s en StationsHuiskamer. XXS gaat drie formules van NS Retail op de stations ondersteunen op het gebied van strategie, campagne ontwikkeling, design, online en social. De creatieve doorvertaling van de strategie en propositie naar copy en beeld was doorslaggevend voor NS Retail om XXS aan zich te binden.

Piet Hein Smit, founder & managing director XXS Amsterdam: "Voor NS Retail aan de slag mogen gaan is een grote eer. De zorgvuldigheid waarmee NS Retail het proces heeft vormgegeven en de uiteindelijke keus heeft gemaakt, is een mooi voorbeeld voor velen. XXS Amsterdam is hier helemaal klaar voor sinds het bureau in 2019 onderdeel is geworden van het Candid platform waarop samengewerkt kan worden met alle disciplines die nodig zijn om te kunnen groeien in de wereld van morgen."
 
De samenwerking tussen NS Retail en XXS Amsterdam start officieel per 1 juli. Het eerste werk van de hand van XXS wordt in het najaar verwacht.
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch