Aanmoediging van GroenLinks

15-03-2017 (09:18) - Campagnes

GroenLinks heeft samen met Dawn een campagne gelanceerd met de boodschap: "Het enige waar we echt bang voor moeten zijn, is dat angst straks het enige is dat ons bindt". In andere woorden, laat je stem vandaag niet door angst leiden.


De 60-seconden durende zwart-wit film, geregisseerd door Bram Schouw, heeft als doel om mensen aan te moedigen om te gaan stemmen en laat de wereld zien vanuit de meest kwetsbare mensen uit de maatschappij; kinderen. De visueel krachtige film adresseert zaken uit het huidige politieke klimaat die onze angst versterken, zoals de vluchtelingencrisis, populisten en de recente ontwikkelingen in de Amerikaanse politiek.De campagne film van GroenLinks is inmiddels meer dan 1.5 miljoen keer bekeken. 

'GroenLinks heeft een van de beste campagne teams van dit moment. We voelen ons daarom vereerd om met hun team alle sociale kanalen te beheersen en zo echt een verschil te maken. Samen met het team hebben we besloten om naast de aandacht voor Jesse, er nog een ander frame tegen aan te leggen, namelijk die van de maatschappij om je heen. Een boodschap die we belangrijk vinden in deze tijd', aldus strategy director Maarten Nefkens.

credits
Concept: Dawn
Regie: Bram Schouw
Productiemaatschappij: Bonkers
Geluid: Feike de Wit (Soundcircus)
Post productie: Laurens Orij (Crabsalad)
Voice over: Massih Hutak
 

GroenLinks - Angst from Dawn Amsterdam on Vimeo.