Alle kampioenen slapen op M line

24-06-2021 (11:26) - Campagnes

M line komt deze sportzomer met een nieuwe merkcampagne waarin de matrassenleverancier laat zien dat het Official Sleep Supplier is van verschillende, belangrijke sportbonden. Voor topsporters is slaap van zeer groot belang, vandaar dat Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden (KNVB), de wielrenners van Team Jumbo-Visma en atlete Lieke Klaver (TeamNL) een rol hebben bemachtigd in de nieuwe campagne. Maar ook ‘de gewone Nederlander’ komt aan bod.

Sinds de oprichting in 2001 is M line onlosmakelijk verbonden aan topsport. Het effect van goede nachtrust op sportieve prestaties is altijd een kernwaarde geweest voor het merk. M line is dan ook trots op het feit dat de sporters van Ajax, TeamNL, Team Jumbo-Visma, Fonds Gehandicaptensport en de KNVB zich ’s nachts opladen op hun matrassen.
 

De gewone Nederlander

Vorig jaar is M line een nieuwe weg ingeslagen, door ook de 'gewone Nederlander' in hun campagnes te betrekken. Niet alleen topsporters moeten overdag optimaal functioneren, elke Nederlander heeft baat bij een goede nachtrust. Het is wetenschappelijk bewezen dat slaap de belangrijkste herstelactiviteit van het lichaam is. In de nacht wordt de basis gelegd voor elke prestatie overdag.
 

Credits

M line: Sharon van Kempen, Steffy Postma - Clephas, Tijn Cuppen
Triple Double Sportmarketing: Sander Rodenburg, Guido Klomp
Productiemaatschappij: Mønaerk
Regie: Joren Molter
Muziek: Amp.Amsterdam