C2B laat zien welke mooie banen er in de zorg zijn

14-06-2018 (15:57) - Campagnes

In Nederland zijn meer dan tweehonderd duizend jongeren van tussen de achttien en achtentwintig werkzaam in de zorg en welzijn en verbonden aan Pensioenfonds Zorg en Welzijn. C2B wil laten zien in een serie wat voor mooie beroepen er in de sector zijn. En hoe al die mensen elke dag met elkaar bezig zijn de wereld mooi en soms ook beter te maken.


Sara Leene, Manager Communicatie bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn: "Het zou geweldig zijn als onze mini-serie jongeren daarnaast inspireert te kiezen voor een baan in de sector zorg en welzijn. Want aan goede, enthousiaste mensen is altijd behoefte." 

 

samenwerking

De marketeers van PFZW, die de branche goed  kennen, bedachten het video-concept. C2B heeft het concept verder uitgedacht en is verantwoordelijk voor het projectmanagement, de verspreiding in de markt en voor een deel voor de productie. Het merendeel van de productie zal uitgevoerd worden door FourCreating.


Robert van Meer, strateeg C2B: “Met een mini-serie kunnen we echt laten zien hoe divers de branche is, maar ook hoe allerlei mensen in onze maatschappij dagelijks bijdragen aan een vitaler Nederland. En we kunnen dit op een hele engaging en leuke manier doen.”