GUC Agency: nieuwe campagne voor Hyundai Private Lease

GUC Agency: nieuwe campagne voor Hyundai Private Lease

06-03-2019 (09:53) - Campagnes

 GUC Agency heeft voor Hyundai de campagne Private Lease zonder verborgen kosten ontwikkeld. Sinds dinsdag 4 maart is de commercial te zien op tv. Radio en online volgen.
 
Hyundai Private Lease is rijden zonder verborgen kosten. Het maandbedrag is standaard inclusief een ongevallenverzekering. En het maakt niet uit hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Hierdoor is Hyundai Private Lease ook interessant, wanneer je nog niet lang zo lang een rijbewijs hebt. 
 
De keuze voor Private Lease komt tegenwoordig steeds vaker voor. Je betaalt een vast bedrag per maand op basis van je looptijd en kilometrage. Verder hoef je alleen nog maar brandstof te betalen. Soms valt dat maandbedrag een stuk hoger uit dan de prijs, die je in de advertentie zag. Bijvoorbeeld, omdat er nog een ongevallenverzekering bijkomt. Of omdat je geen of weinig schadevrije jaren hebt. Deze verborgen kosten komen bij Hyundai Private Lease dus niet voor.
 
Hyundai Private Lease is een samenwerking van Hyundai en partner Arval. Het grote onderscheid zit in de transparantie. GUC Agency maakte een campagne, die vooral dát duidelijk maakt. In de tv-commercial laten een man en een vrouw zien, dat er aan het leasen van hun Hyundai i10 écht geen verborgen kosten zijn verbonden.  

credits

Opdrachtgever: Hyundai Motor Netherlands
Verantwoordelijke bij opdrachtgever: Jelle Holdinga, Julika Peltenburg
Bureau: GUC Agency
Strategie: Brian Hirman
Creatie: Roel Verhoeven, Maxim van Rijs, Palle Dirks
Account: Brian Hirman, Hanneke Rikveld
Producer: Maaike van der Meer
 
Productiemaatschappij: Bruut Amsterdam
Regisseur: Jurian Gravett
D.O.P.: Tomas van Harten
Producer: Jurriën Verhagen, Marjolein Aarten
Geluid: Postoffice Amsterdam
Muziek: By Raven 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.