Sonnema komt met de 11 Steden Collectie

Sonnema komt met de 11 Steden Collectie

15-06-2021 (16:37) - Campagnes

IJs of geen ijs, bij Sonnema starten ze met de 11 Stedentocht, en dat in de tot nu toe warmste week van dit jaar. Normaal gesproken treffen ze hun trouwe fans op winterse evenementen en zomerse festivals, maar omdat dat dit jaar niet kon, hebben ze een collectie van 11 flessen voor 11 steden ontworpen, die komend jaar om de paar weken in de winkel komt. Voor de echte Beerenburg én Elfstedentocht liefhebber een must om de hele collectie in huis te halen.
 
De 11 Stedentocht van Sonnema is van start. De contrasterende start van de campagne midden in de zomer, gaat samen met de kenmerkende eigenzinnigheid van Sonnema. In andere woorden: het maakt niet uit of er ijs ligt of niet, met de 11 Stêden Edysje is er het hele jaar door 11 Stedentocht! De campagne zal in de volgorde van de tocht plaatsvinden met uiteraard Leeuwarden als startpunt. De collectie wordt om de aantal weken aangevuld met de volgende stad van de route. De campagne eindigt in het eerste kwartaal van 2022, op het moment dat het alweer 25 jaar geleden dat de 11 Stedentocht voor het laatst geschaatst is.
 

Elke stad een fles

Sonnema heeft een unieke collectie van 11 flessen ontworpen; voor iedere Friese stad een eigen fles met naam en herkenningspunt van de stad. Uiteraard is iedere editie gevuld met de vertrouwde Sonnema Berenburg en in beperkte oplage gebotteld. Aan het begin van iedere maand wordt 'de fles van jouw stad’ overhandigd aan iemand die belangrijk is voor de stad.