Vjeze Fur begint het jaar zonder social media

01-01-2020 (15:27) - Campagnes

"Ik ga Offline, je kunt wel bellen” is de post waarmee Vjeze Fur (Freddy Tratlehner, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig) op 1 januari op zijn Instagram-account aankondigt dat hij zijn social media laat voor wat het is.
 
Omdat hij het contact met zijn fans niet wil verbreken, is er wel met Freddy te bellen, zo kondigde hij aan via zijn account. Van kook- dilemma’s, en prangende levensvragen, tot het hoognodige fashion-advies. Het multitalent laat weten op alle vragen antwoord te willen geven. Er gaat immers niets boven een ‘lekker gesprek met Fred’.
 
Het idee om offline te gaan krijgt steun uit zeer onverwachte hoek en wel van telecomprovider Lebara. Zij vroegen Fred voor de eerste influencer-campagne ooit die vereist juist NIETS te posten. “Nu voelt het dus meteen als een betaalde vekantie”, aldus Freddy, “en direct ook dé manier om het ouderwetse bellen weer helemaal op iedereen uit te proberen."
 
Met de campagne wil Lebara laten zien dat hun Sim Only abonnement elke maand aan te passen is. Dus als je de ene maand juist geen zin hebt om veel online te zijn en de andere maand juist heel veel, dan is je bundel elke maand daarop aan te passen. Freddy bleek daarvoor het ultieme voorbeeld: in december was hij vrijwel dagelijks te bewonderen op Instagram en in het nieuwe jaar heeft hij daar dus minder behoefte aan.
 

Bellen met Fred op 9 & 22 januari

Voor fans en andere geïnteresseerden in een goed telefoongesprek is Freddy op 9 januari van 14.00 - 14.30 uur en op 22 januari om 16.00 - 16.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer: 06-26 38 56 15. De rest van de maand verwacht Freddy veel telefonisch in gesprek te zullen zijn en zich te focussen op al zijn offline-talente