Zakelijke klant speelt hoofdrol in nieuwe campagne T-Mobile Ondernemen

Zakelijke klant speelt hoofdrol in nieuwe campagne T-Mobile Ondernemen

04-06-2020 (10:09) - Campagnes

T-Mobile Ondernemen heeft een nieuwe campagne gelanceerd: ‘Back in Business’ waarin klanten de hoofdrol spelen. Omdat veel kleine ondernemers hard getroffen worden door de coronacrisis, stelt T-Mobile Ondernemen haar reclamebudget en advertentieruimte beschikbaar voor klanten die nu extra steun kunnen gebruiken.

Zzp’ers en kleinzakelijke ondernemers in Nederland kunnen zich aanmelden om hun bedrijf in de etalage te zetten in de co-creatie-campagne. Zo kunnen ondernemers de heropening van bijvoorbeeld hun restaurant, café, winkel, of schoonheidssalon lokaal, kosteloos promoten met een on- en offline reclamecampagne. Van display-advertenties op websites tot out-of-home advertising, in bijvoorbeeld bushokjes.
 
In de pilot-video van deze campagne staat Steven Macleod in de spotlights. Hij is eigenaar van restaurant Alba in Amsterdam en klant van T-Mobile Ondernemen. Twee jaar geleden gaf hij zijn kantoorbaan op voor een nieuw avontuur en opende hij zijn eigen restaurant. Begin februari 2020 opende hij de deuren van restaurant Alba en dat bleek een succes. Maar na een paar weken kon hij door de coronacrisis zijn deuren alweer sluiten.
 

Credits:

Bureau: Yune
Verantwoordelijk bij klant: Nicolette Kloesmeijer, Wouter de Kleyn & Daan Mourik
Creatie: Tibor van Ginkel & Isabel Zoeteweij
Account: Thijs Jaski & Arlette Haak
Regie: Ted Alkemade
D.O.P: Bob Alkemade
Licht: Bas Bakhuis
Productie: Marlon van der Strigt
Audio: Freek Vrijhof
Grading: Rik Mahieu