3 creatieven bundelen gave initiatieven uit crisistijd: Nederland VS Corona

30-03-2020 (13:06) - Creatie

In de korte tijd dat de Coronacrisis ons land in zijn greep houdt, zijn vanuit heel het land gave initiatieven ontstaan om elkaar in deze moeilijke tijd te ondersteunen.
 
Online Bureau LSArt (Jeffrey van Draanen & Shayan Zarrinsadaf) en Art Director Aida Merino lanceren een platform waar al deze initiatieven samenkomen:
NEDERLANDVSCORONA.NL
 
Van TEGOEDJE.nu, een platform om vouchers voor later te kopen om lokale ondernemers te ondersteunen, tot de ‘NOT TODAY CORONA’ call-out, een initiatief om het virus een dikke middelvinger te geven en zo creatief mogelijk te blijven.
 
Nederland VS Corona is een platform waar alle initiatieven in Nederland tegen Corona te vinden zijn. Voor nu, en voor later.
 
Wanneer deze moeilijke tijden achter de rug zijn, hebben we zo ook een plek om op terug te kijken en de grootsheid in creativiteit te herontdekken die de Nederlanders hebben geleverd in een gevecht waar niemand op voorbereid was.
 
Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om initiatieven aan te melden die vervolgens getoond worden op het platform.
 
#NEDERLANDVSCORONA