ADE: de onofficiële afterplantparty

21-10-2019 (08:00) - Creatie

In opdracht van Mooiwatplantendoen.nl ontwikkelt The Gardeners PLANT HOUSE: de onofficiële ‘afterplantparty’ van ADE en de enige plek waar bezoekers twee volle dagen kunnen genieten van de pure, zuiverende en rustgevende werking van planten én hun sound.

Plant House is een zorgvuldig gecureerde plek waar iedere bezoeker een intense connectie met de natuur kan ervaren. The Gardeners deed onderzoek naar de wensen van ADE-bezoekers na afloop van het festival en leerde dat na dagen dansen en zweten in bedompte, donkere ruimtes met veelal harde muziek, mensen behoefte hebben aan de natuur. Planten om je heen werd daarbij als zeer prettig ervaren. Maar wat die benefits van planten dan precies zijn, is nog niet bij iedereen duidelijk. Om dat op een ludieke en voor media relevante manier onder de aandacht te brengen, werd Plant House ontwikkeld. Een vette after waar media en bezoekers kennis maken met de vele voordelen die planten bieden.

Zoals het een echte after betaamt, kun je ontspannen, bijkomen, kun je nagenieten met muziek en opladen. In samenwerking met dj Emanuelle Vos is er in Plant House twee keer per dag een live set met planten waar je naar kunt luisteren of actief aan kunt deelnemen.  In de overdadig groene badkamer maken bezoekers kennis met de mooiste badkamerplanten van Plant House.
‘Green Noise’ in de slaapkamer laat zich kenmerken door een hemelbed gemaakt van gigantisch overhangende Kentiapalm die je, als je op het bed ligt te relaxen, aanraakt voor rustgevende tunes. Ontspannen en opladen next level.
 

Programmering

Plant House is open op maandag 21 en dinsdag 22 oktober van 10:00 – 20:00.
Utrechtsedwarsstraat 13-2, Amsterdam.
Huiskamer – AFTER Emanuelle Vos DJ set 10-11.30am & 5-6.30pm
Slaapkamer – GREEN NOISE 10am – 8pm
Badkamer – UNWIND 10am – 8pm