Appelsap presenteert campagnefilm met Lil Kleine en voegt nieuwe namen toe

12-06-2019 (13:49) - Creatie

Appelsap lanceert haar nieuwe campagnefilm met een hoofdrol voor Lil Kleine in de Nederlandstalige versie (en RIMON in de Engelstalige versie), de rapper die op 10 augustus op het festival een exclusieve show met vrienden komt doen.

Vóór zijn grote doorbraak maakte Lil Kleine in 2012 zijn live debuut op Appelsap, het festival waar hij als kleine jongen ook als bezoeker al met grote regelmaat te vinden was. Nu - vele platina platen en Spotify streams later - keert hij terug naar zijn thuisbasis voor een speciaal Appelsap optreden. Samen met een aantal te onthullen friends speelt de Amsterdamse superster op Appelsap de show die hij nergens anders zou kunnen doen. Een flamboyante show van een flamboyante showman.


Tickets

Appelsap vindt plaats op 10 augustus in het Flevopark in Amsterdam. Naast de podia met muziekprogrammering zijn er dit jaar kinderactiviteiten, randprogrammering en is er een diverse samenstelling aan eten en drinken. De laatste ronde tickets zijn vanaf nu in de verkoop en kosten €43,50 exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.appelsap.net/tickets