Australische actrice Margot Robbie is Nissan Electric-ambassadrice

07-05-2018 (15:15) - Creatie

Margot Robbie inspireert in de nieuwste Nissan-film mensen om duurzamer te leven De Australische actrice – Nissans ambassadrice voor Nissan Electric en duurzaamheid, heeft samen met regisseur Bryan 'Mr SuperBowl' Buckley een 'open videobrief' gemaakt.
 
 
De (voor een Academy Aawtd genomineerde) actrice, producer en zakenvrouw zegt: 'Ik hoop dat deze film mensen overal ter wereld inspireert. Om voor een betere toekomst te kiezen voor alternatieve vormen van energie en voor emissievrije mobiliteit."
 

Juiste keuzes maken

Gareth Dunsmore, Electric Vehicle Director van Nissan Europe, legt het idee achter de film uit: 'Nissan werkt aan een toekomst waarin consumenten de juiste keuzes kunnen maken als het gaat om gebruik en opslag van energie. Onze LEAF en e-NV200 zijn niet alleen schoner in het gebruik, maar ook te gebruiken als energieleverancier. En de gebruikte batterijen van deze Nissan-modellen zijn ook goed bruikbaar als onderdeel van onze energieopslagoplossing xStorage, om energie leveren aan huishoudens, maar ook stadions over de hele wereld.'