Creatief Utrecht komt samen tijdens Creative Show-off

31-03-2016 (09:44) - Creatie

Greenberry en Dutch Portfolio nemen het initiatief en brengen de Utrechtse creatieve industrie en de creatieve studenten en young professionals op een laagdrempelige manier samen tijdens Creative Show-off, een avond Utrechtse stijl. Op de avond van 7 april gaan studenten en young professionals in gesprek met de bedrijven en bureaus over hun beste werk. 
 
Zij ontvangen advies, tips en tricks om te zichzelf en hun portfolio verder te ontwikkelen. Dat alles buiten de school- en kantoormuren, met een drankje en muziek erbij onder het mom: 'Let’s celebrate your best work'.
 
opscheppen mag
De creatieve sector groeit en bloeit, zowel in Nederland als internationaal. De razendsnelle ontwikkelingen in de beeldcultuur op het gebied van digitale communicatie, kunst, film, gaming en advertising spelen hierin een belangrijke rol.

Utrecht heeft volgens de bedenkers van de show-off 'een grote creatieve sector met een ruim aanbod van getalenteerde en ervaren professionals die uitblinken in diverse vakgebieden. Van digital design tot gaming, van (product)ontwerp tot animatie.'