Duran Lantink onwikkelt Talent Program voor jong modetalent met Batavia Stad

28-01-2020 (16:30) - Creatie

Ontwerper Duran Lantink heeft in samenwerking met Batavia Stad Fashion Outlet een 'Talent Program' ontwikkeld onder de vlag van Amsterdam Fashion Week (AFW).
 
Doel van het programma, dat ‘Visions Of’ heet, is om een platform te creëren waarbij nieuw talent wordt omarmd en ondersteund in een 'fashion journey' van zes maanden. Iedereen kan zich inschrijven, ongeacht leeftijd, ervaring, herkomst of opleiding. Uit de inzendingen worden vervolgens tien talenten geselecteerd die een half jaar de tijd krijgen om een collectie te ontwerpen die tijdens Amsterdam Fashion Week in september 2020 gepresenteerd zal worden.
 

Richtlijnen voor inschrijving:

- Je bent in staat om je verhaal digitaal of met een afbeelding te visualiseren, inclusief een uitleg te geven over de inhoud.
- Je bent in staat om je uitdrukking/item verder te ontwikkelen zodat het tijdens de AFW maart-editie gepresenteerd kan worden aan de pers.
- Je kunt na de perspresentatie 3-5 looks/expressies maken met een duurzaam element d.m.v. input van Batavia Stad Fashion Outlet voor de show in september 2020.
- Je kunt in september naar Amsterdam reizen voor de show tijdens AFW september-editie.

Stuur je stukken en/of expressie in een pdf vóór 14 februari naar info@amsterdamfashionweek.nl met het onderwerp 'Visions Of'.