Eerste namen september editie Amsterdam Fashion Week bekend

11-07-2019 (17:28) - Creatie

Amsterdam Fashion Week presenteertde eerste namen van het showprogramma van de aankomende september editie. De derde editie van Amsterdam Fashion Week gaat van start in het fashion hart van Amsterdam in het Museumkwartier en wordt op donderdag 5 september geopend met een exclusieve show van Ronald van der Kemp in het Moco Museum. 
 
Van 5 t/m 7 september worden er verschillende shows door heel Amsterdam georganiseerd. Op vrijdag 6 september zijn er shows van Ferry Schiffelers (winnaar Lichting 2018), Ninamounah en Lichting 2019 in de Nieuwe Kerk en een performance van Aron van Groos (winnaar Kunstbende 2018). Op zaterdag zal NATAN zijn nieuwste collectie presenteren in Capital C. Die dag is er tevens een show van Lizzy van der Ligts' nieuwste Le Cafe Noir  Studio collectie supported by Holland Casino. Daarnaast staat er een pop-up show gepland van een succesvol designer duo welke verder toegelicht zal worden in de volgende aankondigingen. 
 
Op zaterdag 7 september organiseert Amsterdam Fashion Week in navolging van de succesvolle AFW Talks van afgelopen maart editie, wederom AFW Talks die toegankelijk zijn voor consumenten. Daarnaast kunnen consumenten het hele jaar door terecht op www.amsterdamfashionweek, het online platform van Amsterdam Fashion Week, voor het laatste fashion, beauty en lifestyle nieuws.
 
 Het volledige programma wordt medio augustus bekend gemaakt.