FEBO presenteert de limited edition collectie

24-08-2017 (11:12) - Creatie

Enkele weken geleden kondigde FEBO middels een teaservideo de komst van een limited edition kledinglijn aan. Vanaf vandaag kunnen diehard FEBO-fans rond paraderen in een origineel FEBO-tenue en slippers. Maar voor de pro-snacker onthult FEBO ook een multifunctioneel Grip-shirt®; met warmhoud-compartiment voor snacks ‘on the go’ en praktische afveegzone voor de handen.
 

“De items zijn sterk geïnspireerd op voetbal, voetbal en snacken is immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden”, aldus Dennis de Borst, directeur FEBO.
 

Verkrijgbaarheid

De FEBO snackslippers zijn vandaag, vanaf openingstijd, verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland. Om 17:00 uur  opent tevens de FEBO webshop, waar - in zeer beperkte oplage en zolang de voorraad strekt - alle items verkrijgbaar zijn. 
 

FEBO en Natwerk

De limited edition FEBO-collectie is een samenwerking tussen Natwerk en FEBO. Eerder introduceerden zij samen onder meer de FEBO Drijf In, PC Hooftstraat pop-up automatiek, speculaaskroket, rookworstkroket en Kamp Seedorf grillburgersaus.