Kaaps Film maakt brand movie nieuwe opleider Yuverta

07-09-2021 (12:10) - Creatie

Wellantcollege, CITAVERDERE en Helicon Opleidingen gaan samen verder als Yuverta, dat daarmee de grootste opleider van Europa wordt op het gebied van klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. Om het merkverhaal van de nieuwe organisatie neer te zetten werd een brand movie ontwikkeld door Kaaps Film. 
 

Thema’s van de toekomst

Na een pitch werd Kaaps Film geselecteerd om het merkverhaal 'thuis in de toekomst’, te vertalen naar film. In dit verhaal staan de kracht van samenwerken en talent centraal. De uitdaging was het merkverhaal van de nieuwe organisatie over te brengen, maar ook alle stakeholders het gevoel van thuiskomen te geven: een eigen verhaal over de thema’s van de toekomst.
 
Eelco de Winter, regisseur en partner Kaaps Film: "We hebben goed geluisterd, authenticiteit als basis gebruikt en uitdagende thema’s waarmee jongeren geconfronteerd worden gekoppeld aan het onderwijs van de toekomst. Het is hun eigen verhaal over de weg naar zelfstandigheid en vertrouwen. Zo hebben we met deze film de organisatie herkenning en trots gegeven."
 

 

BRANDFILM // YUVERTA from KAAPS on Vimeo.