Royal Delft doet Augmented Blueware in Milaan

11-04-2018 (11:21) - Creatie

Ook Royal Delft staat vanaf volgende week op de Salone di Mobile, en wel op het Nederlandse paviljoen  'Masterly, The Dutch in Milano' waar het innovatieve methoden gaat laten zien.


De vooruitstrevende methode zorgt ervoor dat het design van handgeschilderde vazen van Delfsblauw kunnen worden overgezet naar bijvoorbeeld serviezen met precies hetzelfde ontwerp. De koper van krijgt ook nog eens de exclusieve rechten op dat ontwerp, om daarmee bijvoorbeeld een exclusief servies samen te stellen of om te gebruiken als kado voor een speciale gelegenheid.

 

dutch design in Milaan


Dutch design is groot en heeft een speciale stand op de beurs in Milaan, waar verschillende ontwerpen van Nederlandse makelij worden getoond. Het jaarlijkse evenement, dit jaar ook weer gehouden in het Palazzo Francesco Turati, trapt af met de laatste ontwerpen van Nederlandse ontwerpers. Behalve Delfs Blauw, zijn ook aanwezig Christel van Calsteren met haar 'bloederige' stofontwerpen, waarbij ze haar eigen bloed heeft gebruikt, en bijvoorbeeld Fem Studio, dat zich specialiseert in opvallend behangpapier.