Spectaculaire lancering ‘Jobshop’ door Studio Job & Canoof

14-12-2018 (10:17) - Creatie

Ten overstaan van een grote delegatie designliefhebbers (waaronder ook Victor & Rolf) lanceerden Canoof & Studio Job op woensdag 12 december de Jobshop by Studio Job aan de Herengracht 178 in Amsterdam. Met onder andere een unieke collectie aan limited editions, die bij de echte design astronauts bijzonder in de smaak vielen. En die ter plekke gesigneerd werden door niemand minder dan Job zelf.
 
 
De nieuwe Jobshop editions zijn t/m 12 januari eenmalig verkrijgbaar in de tijdelijke Canoof Giftshop aan de Herengracht en daarna exclusief in de nieuwe Studio-Job.com website. De lancering van deze Jobshop collectie is de kroon op de jarenlange samenwerking tussen Canoof en Studio Job.


“Canoof is inmiddels echt ‘part of the Studio Job family’, ik ben dan ook supertrots op wat we tot nu toe samen neergezet hebben,” zegt Job Smeets. In de webshop van Canoof is eveneens een grote selectie van overige Studio Job producten verkrijgbaar, zoals BLOW Job, Job by Qeeboo. Moooi Paper, Studio Job NLXL behang, Studio Job by Textielmuseum, Slamp, Job Office by Lensvelt en Ritzenho.