99designs by Vistaprint steunt 99 kleine bedrijven

23-06-2021 (09:00) - Economisch

Vistaprint, de design- en marketingpartner voor kleine bedrijven over de hele wereld, kondigt met trots 99 Days of Design aan, een wereldwijd initiatief om 99 kleine bedrijven wereldwijd financiële steun en een opgefriste ontwerpidentiteit te geven na een uitdagend jaar.

Het programma, officieel gelanceerd als 99 Days of Designs by Vistaprint™, is gericht op bedrijven uit 12 landen wereldwijd. Kleine bedrijven in Nederland kunnen zich aanmelden om geselecteerd te worden voor het prijzenpakket bestaande uit een logo-ontwerp door 99designs by Vistaprint, plus €15.000 financiële steun, en Vistaprint producten. Een oppepper voor kleine ondernemingen die het afgelopen jaar in buitengewone omstandigheden hebben verkeerd.
 
"Ondernemers in heel Europa zijn nu meer dan een jaar bezig zich aan te passen aan ongekende tijden en immense druk op hun bedrijf. Design kan een sleutelrol spelen bij het verjongen van een onderneming nu ze hun deuren weer beginnen te openen," zegt Nina Coopmans, Country Manager Vistaprint Nederland.
 
Elke kleine onderneming in Nederland kan vanaf vandaag, 21 juni 2021, tot en met 7 juli deelnemen. De inzendingen worden beoordeeld op basis van de behoeftes van de bedrijven voor een design make-over en financiële steun. De winnaars worden eind juli bekendgemaakt en de design- en marketingtransformaties zullen in de weken daarna van start gaan.
 

Design stimuleert succes

"Wij weten hoe krachtig een goed ontwerp kan zijn bij het stimuleren van succes voor kleine ondernemers," zegt Patrick Llewellyn, CEO van 99designs by Vistaprint™. "Het matchen van ondernemers met het juiste creatieve talent is magisch als het gaat om het opbouwen van een merk en het laten groeien van een bedrijf, en door middel van 99 Days of Design, zijn wij verheugd om deze verhalen van wereldwijde creatieve verbinding en samenwerking met de wereld te delen".

Om de 99 kleine bedrijfstransformaties te volgen en meer te weten te komen over 99 Days of Design, bezoek www.99designs.com/99daysofdesign.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing