Datapartner Digital Power breidt uit met overname zusterbedrijf Maneros

Datapartner Digital Power breidt uit met overname zusterbedrijf Maneros

06-04-2020 (09:54) - Economisch

Data consultancy bureau Digital Power uit Amsterdam neemt zusterbedrijf Maneros over. De specialist op het gebied van Data Science en -Engineering wordt volledig geïntegreerd.
 
Eind 2018 nam Digital Power al een belang in Maneros. De organisaties gingen samen aan de slag om hun expertise op het gebied van Data Science en -Engineering uit te breiden. Zo pakten ze uitdagingen op dit gebied op voor verschillende organisaties zoals ASML, Ministerie van Buitenlandse Zaken, de NS en de
Belastingdienst.
 

grote uitdagingen

“Het Corona virus brengt grote uitdagingen en vraagt van veel organisaties zichzelf opnieuw uit te vinden”, vertelt CEO René de Boer. Al vóór deze crisis werd de overname van Maneros in gang gezet.” Maneros mede-oprichter Victor van den Broek: “Nu is de overname afgerond en kiezen we er bewust voor dit goede nieuws in deze tijden te delen. Samen staan we sterker.”
 
Digital Power en Maneros gaan samen verder als Digital Power. De consultants uit het Maneros team komen in dienst van Digital Power. Victor van den Broek gaat zich met name bezighouden met het vergroten van de Digital Power expertise op Data Science en -Engineering vlak. Zijn broer Marnix zal zich gaan focussen op de partnerorganisatie Cubonacci.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing