Dekbed-Discounter.nl redt Koopjedeal.nl alsnog van ondergang

18-07-2019 (11:53) - Economisch

Dekbed-Discounter.nl neemt de vorige week failliet verklaarde aanbiedingensite Koopjedeal.nl over. De grootste online beddenverkoper van de Benelux wil de gedupeerde Koopjedeal-klanten zo snel mogelijk compenseren. Bovendien kunnen de 48 personeelsleden bij de nieuwe eigenaar aan de slag.
 
“Gedupeerde klanten willen we zo snel mogelijk helpen”, aldus Niels Verwij, oprichter van Dekbed-Discounter.nl. “Dat is niet gebruikelijk bij een faillissement en zeker ook niet verplicht, maar we willen deze situatie heel graag zo goed mogelijk oplossen. We zijn nu aan het onderzoeken op welke manier we iedereen kunnen compenseren.” Gedupeerde klanten krijgen via Koopjedeal.nl vanzelf bericht over een mogelijke tegemoetkoming.
 
Behalve klanten worden ook werknemers geholpen. Zij krijgen de kans om bij Dekbed-Discounter.nl aan het werk te gaan. Verwij: “Zij beschikken over heel veel kennis en ervaring. Ook hebben veel personeelsleden de afgelopen maanden laten zien echt hart voor het bedrijf te hebben. Zij zijn echt een aanwinst voor ons.”
 

Goede partij

Koopjedeal.nl kwam begin deze maand in de problemen omdat het bedrijf niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kon voldoen. Nadat een potentiële koper zich op het laatste moment terugtrok, was een faillissement niet meer te voorkomen. Verschillende partijen hebben zich vervolgens bij curator Victor Kruit van HVG Law gemeld als potentiële koper. “In Dekbed-Discounter.nl heeft de boedel de meest geschikte partij gevonden."
 
In eerste instantie wil Dekbed-Discounter.nl zo snel mogelijk de site weer online krijgen en doet het bedrijf er alles aan om de schade voor leveranciers, klanten en personeel tot een minimum te beperken.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing