GO Sharing haalt 50 miljoen op

GO Sharing haalt 50 miljoen op

22-04-2021 (11:34) - Economisch

GO Green, de holding achter GO Sharing, heeft in een investeringsronde € 50 miljoen opgehaald. Met de investering zal GO Sharing, de Nederlandse scale-up in elektrisch deelvervoer, uitbreiden met e-bikes en elektrische auto’s. GO Sharing is naast Nederland al actief in Oostenrijk en deze week startte het bedrijf met 500 elektrische deelscooters in Antwerpen. De komende maanden zal GO Sharing in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Turkije starten.
 
De investering van wordt geleid door het investeringsbedrijf Opportunity Partners. Ook de oprichters van GO Sharing investeren in de onderneming. Bestaand aandeelhouder Rabo Investments ondersteunt de komst van de nieuwe aandeelhouder. Met het nieuwe kapitaal zal de duurzame groei in de voertuigen worden voortgezet en het servicenetwerk worden vergroot.
 
Multimodaal deelvervoer
GO Sharing zal met de opgehaalde financiering bovendien zijn aanbod aan deelvervoer multimodaal maken. Zusteronderneming GreenMo, dat in de voorgaande maanden een meerderheidsbelang in e-bike to go verkreeg en het Belgische zZoomer overnam, zal GO Sharing in de uitbreiding ondersteunen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing