Macaw haalt investeerder Avedon Capital Partners aan boord

22-02-2021 (12:09) - Economisch

Macaw, leverancier van digitale diensten, heeft private equity firm Avedon Capital Partners  aan boord gehaald om in het bedrijf te investeren. Dankzij deze samenwerking kan de 'Great Place to Work'-onderneming zijn 'Macaw 25'-groeistrategie uitvoeren. Het doel van deze strategie is een toonaangevende Europese speler te worden die klanten toegevoegde waarde biedt met Microsoft- en Sitecore-technologie.
 
Macaw staat voor implementaties en diensten op het gebied van digitale marketing en e-commerce, data en AI, werken in de cloud, en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Dankzij de specialisatie in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore kunnen klanten als Heineken, Eneco, Henkel en Vorwerk, profiteren van eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de meer dan 350 medewerkers.
 
Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Macaw in kantoren in Duitsland en Litouwen. Het bedrijf heeft de ambitie om in 2025 in meerdere Europese landen actief te zijn en het team uit te breiden naar in totaal 1000 mensen.  

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing