Pilot met Green Desk van ABN AMRO voor remote werken

Pilot met Green Desk van ABN AMRO voor remote werken

14-10-2021 (17:06) - Economisch

Tribes Inspiring Workplaces faciliteert grote bedrijven in hun hybride werkbehoeften in samenwerking met Green Desk, een nieuw initiatief van ABN AMRO. Green Desk biedt medewerkers van grote bedrijven toegang tot werkplekken van aangesloten aanbieders, waaronder Tribes Inspiring Workplaces.

Green Desk is een platform waar medewerkers van grote bedrijven via een app kunnen kiezen uit externe werkplekken in co-working spaces zoals Tribes, en gebruik kunnen maken van gedeelde werkplekken in bestaande kantoren. Er is geen ander platform dat die twee soorten werkruimtes bundelt, wat het initiatief uniek maakt.
 

Remote

Corporates hebben al lange tijd de wens om remote werken toegankelijk te maken voor hun werknemers. Door de pandemie is het echter nog duidelijker geworden dat alternatieven voor het traditionele kantoor en het thuiskantoor nodig zijn. Tribes faciliteert de werkplekken van de vele Green Desk gebruikers, en biedt zo toegang privékantoren en coworkingplekken op locaties door heel Nederland.
 

Green Desk

Voor veel corporates is het een uitdaging om een hybride werkvorm te faciliteren. ABN AMRO speelt daarop in met Green Desk, en Tribes biedt daarin flexibele werkplekken. Door deze nieuwe samenwerking worden grote ondernemingen in staat gesteld om een flexibeler, duurzamer en kostenefficiënter huisvestingsbeleid te ontwikkelen dat aansluit bij de behoeften van hun werknemers. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing