Vista helpt zijn werknemers om bij kleine bedrijven te kopen

Vista helpt zijn werknemers om bij kleine bedrijven te kopen

25-11-2021 (12:27) - Economisch

Vista, vroeger Vistaprint, heeft een nieuw kerstinitiatief om kleine bedrijven te ondersteunen. 7.000 Vista-werknemers krijgen 50 dollar terugbetaald als ze deze kerst lokaal kopen bij kleine handelaars.

Om de meer dan 7.000 wereldwijde werknemers aan te moedigen om tijdens de feestdagen bij kleine handelaars te kopen, kondigt Vista een kerstvergoeding aan van 50 dollar voor elke werknemer die zijn of haar aankopen doet bij kleine bedrijven.

"We zijn blij en trots om kleine, lokale handelaars te kunnen steunen met dit initiatief, vooral tijdens deze uiterst belangrijke bedrijfsperiode", zegt Richard Moody, General Manager van Vista Europe. "We schatten dat tot de helft van het geld dat bij lokale, kleine handelaars wordt uitgegeven in de gemeenschap zal blijven. Wanneer kleine bedrijven succesvol zijn, zijn gemeenschappen dat ook."
 

#LoveMyLocal

Vista zal kopen bij kleine bedrijven ook bejubelen met een leuke socialmediacampagne op Instagram en Facebook om de impact van lokaal kopen aandacht te geven. Werknemers worden ook aangemoedigd om de kleine bedrijven die ze leuk vinden in de schijnwerpers te zetten en ze te delen op social media met de hashtags #LoveMyLocal en #VistaLovesLocal.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing