3 manieren om geld te verdienen naast je werk

3 manieren om geld te verdienen naast je werk

01-12-2021 (13:11) - Lifestyle

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om geld te verdienen naast je werk. Nieuwe methodes zijn ontdekt en oude methodes zijn in een creatief jasje gestopt. Daarnaast zijn verschillende oude trends weer tot leven gebracht. Daardoor zijn items uit deze trend weer geld waard. In deze blog bespreken we drie manieren om geld te verdienen naast je reguliere werk.
 

Investeringen met lage kosten

Standaard investeringen in verschillende instanties lijken vandaag de dag een beetje achterhaald. Toch vindt men creatieve manieren om te investeren, ook met lage startkosten. Een nadeel hieraan is wel dat het rendement per jaar vaak erg laag is. Denk bijvoorbeeld aan investeringen aan zonneparken en windmolens. Een investering in deze sector kan vaak voor nog geen €100 euro, maar het levert nog geen 10% rendement op. Naast deze sector zijn er nog meer doeleinden om geld in te investeren. Het is daarom belangrijk om te kijken welke sector met lage startkosten voor het beste rendement zorgt.
 

Crypto

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat veel mensen tegenwoordig veel geld verdienen met het verhandelen van diverse soorten crypto. Het is vergelijkbaar met het verhandelen van aandelen, alleen verschuift de waarde van crypto sneller. Op deze manier kunnen mensen in korte tijd veel waarde genereren. Een voorbeeld hiervan is het blockchainsysteem Ethereum (ETH). Hierin kan je verschillende soorten cryptocurrencies verhandelen. ETH heeft een eigen cryptocurrency, Ether, maar daarnaast nog veel meer soorten currencies. Misschien is dit wel een interessant verdienmodel voor jou. Online is veel informatie te vinden over crypto. Omdat Ethereum, net als Bitcoin, een bekend blockchainsysteem is kan je daarom ook via veel aanbieders ETH kopen.
 

Bezittingen

Veel mensen komen er wel eens achter dat ze iets bezitten wat veel geld waard is. Anderen spelen hierop in zijn op zoek naar dit soort items om ze vervolgens met winst te verkopen. Voorbeelden hiervan zijn Pokémonkaarten en Legosets. Van één van deze twee items zal jij vast nog wel iets hebben liggen op jouw zolder. Pokémonkaarten hebben in sommige gevallen een hoge waarde. Hierdoor is er een wereldwijde handel ontstaan in deze kaarten. Bepaalde kaarten zijn zelfs duizenden tot honderdduizenden euro’s waard. Met oude Legosets kan je ook geld verdienen. Zo zijn bepaalde sets duizenden euro’s waard in een nieuwstaat, terwijl je met losse Legostenen ook tientallen euro’s kunt verdienen. Zo valt er genoeg te verdienen met speelgoed uit de jaren 90. Daarbij zijn er nog meer items uit deze tijd waar jij geld aan kan verdienen.