Bol.com veilt kleding topsporters

22-10-2014 (07:52) - Marketing

Altijd al een zwembroek van Pieter van den Hoogenband willen bezitten, mét zijn handtekening? Of liever een potje voetballen in een gesigneerd shirt van Arjen Robben? 
 
Bol.com is gestart met een veiling met veertien gesigneerde kledingstukken van bekende (oud-)topsporters. Ook op de Olympische schaatsmuts en het T-shirt van Sven Kramer kan bijvoorbeeld geboden worden. 
De volledige opbrengst van de veiling gaat naar Stichting Spieren voor Spieren waarmee bol.com een eigen draai geeft aan de Wintertijd Challenge, een fondsenwervend sportevenement van de stichting. Met de veiling wordt ook de opening gevierd van de nieuwe bol.com sportkledingwinkel die vandaag live gaat met meer dan 55.000 kledingstukken en schoenen. 
 
Naast een nieuwe winkel met sportkleding heeft bol.com voor de veiling een speciale pagina opgezet waar alle veertien collector’s items te vinden zijn: bol.com/sportveiling. De veiling wordt gesloten tijdens de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren in de nacht van 25 op 26 oktober waarbij op meer dan 130 locaties gesport wordt. De veilingopbrengst vult bol.com aan met een donatie van 10.000 euro.
 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Bureaus

Media

Economisch