Uber start uberPOP

30-07-2014 (07:56) - Marketing

Technologiebedrijf Uber start vandaag een meerijden-pilot in Amsterdam met de nieuwe service uberPOP. Naast UberBLACK of UberLUX kan een geselecteerde groep Amsterdammers vanaf nu via de Uber app ook een voordelige rit boeken bij een particuliere autobezitter. 
 
Iedere bestuurder is zorgvuldig geselecteerd, waardoor gebruikers verzekerd zijn van een betrouwbare bestuurder en een veilige rit. Ritten met uberPOP zijn 50% goedkoper dan gewone taxi’s. Meerijden biedt de voordelen van een auto, zonder die te hoeven bezitten. Hierdoor zal autobezit minder noodzakelijk worden en op termijn afnemen. 
 
Uber is een smartphone app waarmee de gebruiker met één druk op de knop een auto met chauffeur kan bestellen in ruim 150 wereldsteden, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. 
 

Uber biedt drie verschillende vervoersopties: UberLUX, de meest luxe auto’s met de allerbeste chauffeurs; UberBLACK, een luxe sedan met een professionele chauffeur en vanaf vandaag uberPOP, een gewone personenauto waarin je kunt meerijden met de eigenaar. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.

Bureaus

Media

Economisch