Al 16.000 mensen op zoek naar Daan van Knab

22-09-2017 (09:51) - Marketing

Sinds woensdagmiddag jl. zijn inmiddels ruim 16.000 mensen op zoek naar Daan. Ze doen mee aan een brein brekende zoektocht die is opgezet door een fictieve medewerker van Knab met de naam Daan. Hij zette deze zoektocht op vanwege het feit dat Knab deze week 5 jaar bestaat. Degene die alle vijf raadsels oplost, maakt kans om Daan als eerste te vinden. De winnaar gaat met 5.555 euro netto naar huis.
 

5% is succesvol

Maar het is bepaald geen makkelijke zoektocht. De raadsels, die via aanwijzingen in videoboodschappen van Daan bekend worden, zijn echte hersenkrakers zo blijkt twee dagen na de start. Nog maar 5% van de deelnemers is tot nu toe in staat geweest om de raadsels goed op te lossen.
 

Woensdagmiddag jl. verscheen het eerste raadsel op een speciale website. Het aantal deelnemers neemt nog ieder uur flink toe. Je kunt namelijk ook nu nog meedoen en starten met het eerste raadsel. Nieuwe raadsels worden gedurende het spel beschikbaar gemaakt. Op dit moment zijn alleen de eerste twee raadsels beschikbaar. Elk goed antwoord brengt de deelnemer dichterbij de plaats, datum, tijd en plek waar Daan te vinden is.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch