Albert Heijn komt met podcast over wijn

15-05-2019 (10:58) - Marketing

Voor veel mensen is wijn kopen in de supermarkt een uitdaging. Wat kies je als je keus hebt uit honderden verschillende flessen wit, rood, rosé en mousserend?  In de podcast ‘Wat schenken we vandaag’ beantwoorden Harold Hamersma en Esmee Langereis van wijnjaargids De Grote Hamersma, zo'n beetje alle mogelijke wijnvragen. 


In tien afleveringen van elk circa tien minuten geven Harold en Esmee wijnadvies voor veelvoorkomende momenten. Wat schenk je bij een barbecue? Welke wijn koop je voor een feestje? Welke wijn is een ideaal cadeau? Ondertussen geven de wijnkenners je tips en delen ze leuke wijnweetjes. Is een dure wijn beter dan een goedkope? Kan een wijn met een schroefdop lekker zijn? Wat betekent "Reserva"? Wat zegt de kleur van een wijn over de smaak? Wijninkoper Maarten Vreeswijk van Albert Heijn adviseert elke aflevering een drietal wijnen uit het wijnschap van Albert Heijn die passen bij het moment. 
 
De afleveringen zijn laagdrempelig, leuk om te luisteren en zonder het moeilijke taalgebruik waar de wijnwereld om bekend staat.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch