America Today lanceert The Inspiration Project om jongeren te motiveren

03-08-2018 (10:15) - Marketing

America Today lanceert een nieuwe campagne, The Inspiration Project, die werd ontwikkeld door Hammerfest. In samenwerking met presentator Benten Wijnen zal er een podcast-serie worden gelanceerd waarmee ze jongeren willen inspireren en motiveren. Voor deze serie worden (jonge) mensen uitgenodigd die van hun passie hun werk hebben gemaakt of hier nog mee bezig zijn.


The Inspiration Project

Onder het mom van ‘Living the American dream’ biedt America Today in een podcast-serie inspiratie aan de luisteraars over het najagen van dromen. In de podcast-serie zullen er bekende (jonge) mensen naar voren treden om over hun passie en avonturen te vertellen. Yuki Kempees (schrijver en onderdeel van DJ collectief KrissKross Amsterdam), Ron Simpson (mede-oprichter The Avocado Show), Ginny Ranu (oprichtster Vacature via Ginny), Luuk van Dijk (house DJ), Isabelle Hanssen (freestyle skiester op wereldniveau), Milou Turpijn (Editor-in-Chief voor Women's Health) en Kelvin Boerma (beheerder succesvol Youtube-kanaal Kalvijn en Cinemates, foto) zullen aantreden om samen met presentator Benten Wijnen te praten over het najagen van hun dromen.
 

The Inspiration Foundation

Tijdens The Inspiration Project wordt ook The Inspiration Foundation gepresenteerd. Dit initiatief biedt luisteraars de kans om hun eigen dromen werkelijkheid te laten worden. Via tip@america-today.com kunnen luisteraars inzenden welke droom zij willen najagen en waarom. The Inspiration Foundation zal aan de beste inzending €1000,- uitreiken om diegene te helpen zijn of haar dromen waar te maken. Daarnaast mag de winnaar zijn of haar verhaal doen in de laatste podcast.
 

The Inspiration Party

Op 30 augustus wordt er in America Today’s flagship store The Inspiration Party gehost ter ere van de campagne. Tijdens dit event zal er een inhoudelijke workshop worden gegeven door Emily Hinks (oprichtster Mischief Makers), maar bovenal biedt het een plek om samen te komen om onder het genot van muziek en een drankje onze eigen dromen met elkaar te delen.
 

De podcasts kunnen beluisterd worden via iTunes, Soundcloud en Spotify.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch