Amsterdam in maart centrum voor contentmakers en marketeers online video

15-02-2018 (09:04) - Marketing

Het is alweer de tweede keer dat Amsterdam het toneel is van VidCon Europe. Het event is ooit begonnen is in Amerika en brengt contentmakers en marketeers  samen die in de wereld van online video hun ding doen. 

 

Inspireren en informeren is het doel met allerlei thema's die horen bij videocontent zoals wat nou eigenlijk de toekomst is van lineaire televisie, of reclame bestaansrecht heeft en of we online creators misschien gaan betalen met cryptocurrency. Van over de hele wereld reizen sprekers af naar Amsterdam om daarover hun zegje te doen en in discussie te gaan. 

 

Jim Louderback, CEO van VidCon: “Het worden drie dagen met inspirerende paneldiscussies, thema’s, masterclasses. Tijdens VidCon Europe brengen we de knapste koppen van over de hele wereld samen, zoals creators, onderzoekers, producers en media innoveerders. Zij onthullen hun geheimen en verkennen de mogelijke scenario’s voor de toekomst van de online video industrie.”

 

creator en Industry Track

Er zijn twee tracks: één voor creators en één voor industries. Het tweedaagse Creator Track brengt invloedrijke creators en experts samen die praktische tips, tricks en inzichten geven om je eigen kanaal te bouwen, betere video’s te maken en samen te werken met merken. Daarnaast kun je netwerken en lezingen video creators bijwonen. Tijdens het driedaagse Industry Track delen vooraanstaande experts op het gebied van creatie, publieks- en omzetgroei hun geheimen. Creator contest

 

wedstrijd

VidCon daagt alle creators uit om deel te nemen aan het Creator Contest en een video te maken die hen als creator illustreert. De video mag niet langer zijn dan 1 minuut en is tot en met 15 februari in te zenden door hem te tweeten naar @VidCon met #VidConEUcontest.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch