Amsterdam voor de 20ste keer toffer gemaakt

18-04-2017 (13:23) - Marketing

De Amsterdamse tak van de Awesome Foundation bestaat deze week twee jaar. In die periode gaf de foundation al negentien keer duizend euro weg aan een initiatief dat Amsterdam toffer moet maken. Omdat ze jarig zijn, geven ze 20 april voor de twintigste keer duizend euro weg.

De bedekers van de vijf beste ideeën krijgen deze donderdagavond een paar minuten om de twintig trustees te overtuigen van hun idee. De winnaar gaat met duizend euro contant naar huis om het idee te realiseren. Om de twintigste editie te vieren worden de vijf beste winnaars van afgelopen jaar uitgenodigd om kort iets over hun project te vertellen. Winnaars van Awesome Foundation Amsterdam zijn afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws gekomen. Zo kwam Anne Zwartbol in de belangstelling met haar concept Bloemen Voor Vreemden, Thomas en Tessel met het strooien van zaadbommen op de ring van Amsterdam voor een BeeBelt, Linda Mertens met haar initiatief voor meer wezenlijke vragen in de kroeg door middel van Conversation Coasters en Samy Andary met #isthisart stickers om mensen anders naar het straatbeeld te laten kijken. De twintigste editie vindt plaats in het recentelijk geopende Tosti Creative op de Van Woustraat. Aanmelden kan hier.
 
De Awesome foundation, overgewaaid uit Boston, waait inmiddels steeds meer uit over nederland. Onlangs zijn ook in Rotterdam en Tilburg afdelingen van de organisatie opgericht.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch