ANP en Storychief lanceren alles-in-één contentplatform

ANP en Storychief lanceren alles-in-één contentplatform

23-07-2020 (16:20) - Marketing

Persbureau ANP en het Belgische Storychief hebben samen een alles-in-een content sharing platform gelanceerd. Het platform is exclusief voor de Nederlandse markt en geeft gebruikers de kans om hun content in een paar klikken met duizenden journalisten te delen.
 
Nederlandse bedrijven kunnen het platform voor een vast bedrag per maand gebruiken voor al hun contentcreatie en -distributie. De gebruiker kiest op StoryChief.ANP nieuwsberichten rondom een relevante sector, maakt SEO-proof content met keuze uit 10.000 Nederlandse foto’s, publiceert op alle online kanalen én kan persberichten sturen naar alle Nederlandse mediabedrijven. StoryChief organiseert daarnaast de workflow voor een heel team en biedt uitgebreide analyse van de resultaten van alle content.
 
Het platform brengt veel ANP-diensten samen en maakt ze toegankelijk voor zowel grote bedrijven als MKB. StoryChief heeft 30.000 gebruikers in 70 landen. Dankzij de samenwerking met ANP leert ook de Nederlandse markt het platform kennen.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch