AZ eSports stunt met aantrekken landskampioen FIFA

09-09-2019 (11:30) - Marketing

Dani Visser, de Nederlands kampioen FIFA, sluit zich per direct aan bij AZ eSports. De 18-jarige speler uit Emmeloord tekent een contract voor twee jaar bij de Alkmaarse formatie. Ook Jens van der Flier maakt de overstap naar Alkmaar. Met het aantrekken van de twee spelers, allebei afkomstig vanuit Team Gullit, onderstreept AZ zijn ambities in de wereld van esports.
 
Om ervoor te zorgen dat AZ zich definitief bij de top van de eDivisie meldt, is een driejarig partnership gesloten met Team Gullit. De FIFA-academy van Ruud Gullit zal de professionele begeleiding van de esporters verzorgen en zal AZ eSports ondersteunen op strategisch gebied. 
 

Ontwikkeling AZ eSports

Met de komst van Dani Visser en Jens van der Flier beschikt AZ eSports over drie esporters die meedoen met de wereldtop. Aristote Ndunu, de eerste esporter ooit van AZ, blijft onderdeel uitmaken van AZ eSports. Waar de Katwijker voorheen enkel actief was als speler, zal hij doorschuiven naar de rol van aanvoerder. Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke esporter AZ zal vertegenwoordigen in de eDivisie.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch