Beter Bed gaat samenwerken met Phillips

Beter Bed gaat samenwerken met Phillips

06-04-2021 (10:30) - Marketing

Beter Bed, marktleider op het gebied van slaapkamerproducten in de Benelux – en Philips hebben de handen ineen geslagen met de ambitie vanaf april technologische oplossingen te ontwikkelen die de kwaliteit van slaap met behulp van uiterst gevoelige sensors meetbaar maken.

Met de nieuwe technologieën die worden ontwikkeld, kan een goede nachtrust worden gestimuleerd. Deze innovaties kunnen daarnaast veel waardevolle inzichten op het gebied van slapen opleveren. Zoals met de snurkband die is ontworpen om te waarschuwen nog vóór het snurken begint. De kleine sensor op de borst detecteert met klinisch bewezen technologie wanneer je op je rug slaapt en moedigt je middels lichte trillingen aan op je zij te gaan slapen. Een ander product is de Wake-up Light, dit product zorgt er niet alleen voor dat je vitaal wakker wordt maar ook dat je ontspannen in slaap valt.

John Kruijssen, CEO van Beter Bed Holding: "Door continu in te zetten op innovatie en gebruik te maken van technologie in onze producten, zijn wij in staat in de groeiende slaapmarkt continu beter te presteren en neemt ons marktaandeel verder toe. Consumenten weten Beter Bed te vinden, ook in deze tijden waarin winkels alleen op afspraak te bezoeken zijn."

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch