Bicycling lanceert een eigen biertje

13-09-2021 (11:18) - Marketing

Fietsblad Bicycling lanceert zijn eigen biertje. De Bicycling IPA wordt gelanceerd tijdens de Bicycling Gravel & Bier Ride op 19 september bij het Mountainbike Museum in Arnhem.
 
Het Bicycling-biertje is gebrouwen in samenwerking met brouwerij Koerspret. Met de hulp van een testpanel is de smaak van het bier bepaald. Daartoe werd voor lezers een bierproeverij georganiseerd waar verschillende soorten bier konden worden geproefd. ‘Unaniem was het testpanel erover eens dat een IPA met 3,9% alcohol het ideale biertje voor na het fietsen is,’ aldus Rens Muller, managing editor van Bicycling.
 
De Bicycling IPA wordt gelanceerd tijdens de Bicycling Gravel & Bier Ride op 19 september bij het Mountainbike Museum. Iedereen die kaartje koopt voor dit event, krijgt na afloop een cadeauverpakking met drie biertjes mee. Ook zal het bier verkocht worden via de webshop van Bicycling. Ook is er het plan het bier te verkopen bij de leden van de Bicycling Club. Dat zijn vijftien fietsenzaken en fietscafés verspreid door Nederland.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch