Christine le Duc-CEO Audrey van Ham stopt

Christine le Duc-CEO Audrey van Ham stopt

29-11-2021 (09:36) - Marketing

Audrey van Ham stopt na drie jaar als CEO van Nederlands bekendste erotiekmerk Christine le Duc. Audrey was de eerste vrouwelijke CEO in de geschiedenis van merk. Het was dan ook haar doel om vrouwen een andere kijk op erotiek te geven. Met haar team dat voor 90% uit vrouwen bestaat, zorgde ze voor de nieuwe koers die het merk nodig had.
 
Onder haar leiding werden verschillende initiatieven opgezet om het taboe rondom erotiek te doorbreken zoals lancering van plaform ‘Club le Duc’ en de ‘Raad & Daad Lijn’ en werden er diverse workshops gegeven op evenementen als de Huishoudbeurs, het LINDA.festival en ladies nights in Etos-filialen. Daarnaast waren er verschillende samenwerkingen met bekende vrouwen als Fayah Lourens, Goedele Liekens en influencers als Roxanne Kwant. Sinds 2018 stond van Ham aan het roer van het merk, waarvan de omzet elk jaar procentueel sterk steeg. In de afgelopen 3 jaar is de totaalomzet ruim verdubbeld, voornamelijk te danken de stijgende verkoop van lingerie.
 
Audrey van Ham stopt per 1 december als CEO van Christine le Duc en gaat met haar expertise aan de slag in een andere branche. Ze draagt het stokje over aan Eric Idema. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch