De Meeuw en TU/e Industrial Design starten structurele samenwerking

06-03-2017 (11:01) - Marketing

Specialist in flexibel bouwen De Meeuw en TU/e Industrial Design, gaan structureel samenwerken. De samenwerking richt zich primair op het realiseren van innovaties die de beleving en het comfort van de gebruikers van de gebouwen die De Meeuw realiseert, verhogen.

De samenwerking is gestart met een pilot waarin 31 studenten werkten aan innovaties voor NEZZT, het merk waarmee De Meeuw met een flexibel woonconcept een alternatief biedt voor de statische traditionele bouw.


Voor de TU/e betekent de samenwerking met De Meeuw een kans om studenten te laten kennismaken met de praktijk van de bouw. Bart Hengeveld, assistent professor in de Designing Quality in Interaction onderzoeksgroep en co-projectleider vanuit de TU/e: “In deze samenwerking leren studenten wat erbij komt kijken om ideeën en innovaties daadwerkelijk te kunnen toepassen in de praktijk. De NEZZT context biedt studenten een concreet canvas waarop ze hun ideeën over leven met technologie kunnen loslaten, zonder dat the sky the limit is.”

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch